Ihmiset 

Jari Haavisto kertoo että hänen tapansa tehdä kuumakivihieronta on saanut kiitosta.

Sodankylän Likiliikkeet – Auroramassage.fi:n Jari Haavisto: ”Hieronta kuuluu yrityksen vähennyskelpoisiin menoihin”

Esittelemme Sodankylässä toimivia Likiliikkeitä. Kysymyksiin vastasi hierontayritys Auroramassage.fi:n yrittäjä Jari Haavisto.

Miten löysit oman alasi?

– Jäin reserviin Puolustusvoimista vuonna 2018 ja sen jälkeen työskentelin paikallislehdessä. Lehtialan muutoksessa työt siellä loppuivat loppuvuodesta 2021. Minulla oli kuitenkin halu jatkaa työelämässä.

– Olin joskus miettinyt hierojana toimimista ja uusi kurssi Rovaniemen Santasportissa alkoi alkuvuodesta 2022. Hain kurssille ja pääsin heti sisään. Valmistuin koulutetuksi, laillistetuksi hierojaksi marraskuussa 2022.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Entä miten sinusta tuli yrittäjä?

– Yritystoiminta on aina kiinnostanut minua. 2000-luvun alussa minulla oli jäätelökioskiyritys, jossa lapseni ja heidän kaverinsa työskentelivät.

– Vuodesta 2006 alkaen minulla on ollut majoituspalveluita Luostolla, Saariselällä ja Sodankylässä. Toimin Lapin Lehtikustannus oy:n toimitusjohtajana ja Sompio-lehden päätoimittajana 2008–2021. Halusin edelleen jatkaa yrittäjänä ja joulukuusta 2022 olen toiminut koulutettuna hierojana Luostolla ja Sodankylässä.

Milloin ja miksi lähditte mukaan Likiliikkeeseen?

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

– Lähdin Likiliikkeeseen heti aloitettuani yritystoiminnan. Paikkakunnan palvelut ovat aina olleet minulle tärkeitä ja omalta osaltani haluan olla kannustamassa sodankyläläisiä käyttämään paikkakunnan palveluita. Likiliike edustaa tätä ajatusta puhtaimmillaan.

Mitä hyötyä yritykselle on Likiliikkeeseen kuulumisesta?

– Likiliike-yritykset ovat sodankyläläisiä yrityksiä, joilla on yhteistä markkinointia, koulutusta ja yhteistoimintaa. Likiliikkeen lahjakortit ovat erinomainen lahjaidea muistaa läheisiä. Lahjan saaja voi käyttää lahjakortin jossakin kylän lähes 40 likiliikkeessä.

Millä tavalla Likiliikkeet poikkeavat muista Sodankylässä toimivista yrityksistä?

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

– Likiliikkeet ovat sodankyläläisiä yrityksiä. Kun ostat likiliikkeestä, rahasi jää kiertämään paikallisesti. Saat myös käyttöavun ja takuun tuotteeseesi paikkakunnalta.

Miksi sodankyläläisen kannattaa suosia Likiliikkeeseen kuuluvia yrityksiä, vaikka tuotteita saisi mahdollisesti edullisempaan hintaan tilaamalla netistä?

– Ostamalla likiliikkeestä varmistat osaltasi, että palvelut säilyvät Sodankylässä ja kunnan elinvoima vahvistuu.

Mikä on paikallinen erikoisuutesi, jota ei ole mahdollista ostaa muualta?

– Kuumakivihieronta ja tapa millä sen teen, on saanut paljon kiitosta.

– Minulta on mahdollisuus varata aikoja hierontaan myös iltaisin ja viikonloppuisin. Monella asiakkaalla on vaikea päästä hierontaan työaikana mutta minulta löytyy aikoja myös iltaisin.

– Netissä olevaa ajanvarausjärjestelmääni on myös kehuttu paljon, sieltä on helppo varata hieronta-aika silloin kun se sinulle sopii.

– Mikäli tarvitset akuutisti apua, pyrin järjestämään hieronnan jo samalle päivälle. Soita ja kysy mahdollisuutta.

Millaisena näette yrityksenne tulevaisuuden?

– Tulevaisuus näyttää hyvältä, töitä tullee riittämään.

Yrityksenne terveiset asiakkaillenne ja Sodankylän muille yrittäjille?

– Jokaisella hierojalla on oma tapa hieroa. Jotta löydät juuri sen sinulle parhaan, kannattaa vierailla useammalla hierojalla – tule kokeilemaan, sopiiko minun tapani hieroa sinulle. Minulle voit maksaa hieronnan myös työnantajan tarjoamilla hyvinvointieduilla, ePassilla, Edenredillä ja Smartumilla.

– Yrittäjä: työntekijäsi on yrityksesi tärkein voimavara. Pidä hänestä hyvää huolta. Hieronta lievittää kipua ja rentouttaa, vähentää väsymystä, parantaa unenlaatua ja laskee verenpainetta. Hieronta kuuluu yrityksen vähennyskelpoisiin menoihin. Ota yhteyttä ja sovitaan periaatteista, esimerkiksi laskutuksesta kuukausittain, joilla työntekijäsi voisivat hakea hieronnan kautta helpotusta rasituksiinsa.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä