Paikallisuutiset

Edellisessä Lapin ruoka -hankkeessa tuotettiin julkiselle sektorille ateriapalveluiden tuotantoprosessin -malli, jonka keskiössä oli keittiön tuotantoprosessin toteutus, siten että se mahdollistaa aterioiden tuottamisen monipuolisesti paikallisista raaka-aineista. Lapin ruoka 2 -hankkeessa toteutetaan tuotantoprosessi -mallin käyttöönotto ohjekirjoineen. Kuva: Harri Kuittinen

Projektityöntekijä palkattiin edistämään paikallistuotteiden menekkiä

Sodankylän kunta on palkannut määräaikaisen, osa-aikaisen projektityöntekijän, jonka tehtävänä on saada aikaan kauppaa paikallisten elintarviketuottajien ja ravintoloiden välillä.

Lapin ruoka 2 -hankeeen rahoitus on saatu JTF-rahastosta eli Oikeudenmukaisen siirtymän rahastolta Lapin liitosta. Luonnonvarakeskus (LUKE) vastaa hankkeen osatoteutuksesta.

Projektityöntekijä Jukka Markkasen keskeinen työtehtävä on saada aikaan kauppaa paikallisten elintarviketuottajien ja erityises

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä