Paikallisuutiset

Ravintola Punaketun yrittäjä Maria Heikkilä, vasemmalla, kutsui Sompion lounastamaan ja keskustelemaan ruokatrendeistä. Oikealla lounaalle osallistunut Sompio-lehden myyntipäällikkö Eliisa Lintula.

Luostolla tarjoillaan paikallisista raaka-aineista sesongeittain vaihtuvia aterioita: ”Maku edellä asiakasta ajatellen”

TEEMA: LUOSTO

Pihviä ja burgereita. Näitä tilaavat sodankyläläiset Luoston ravintoloissa. Matkailijat haluavat syödä poroa ja sitä on tarjolla myös burgereina. Tarjottavat vaihtuvat sesonkien mukaan, sillä paikalliset, kotimaiset ja kansainväliset matkailijat ovat erilaisia asiakkaita.

– Olemme pitäneet pihviä listallamme juuri siksi, että paikalliset haluavat syödä ravintolassa pihviä. Olemme ottaneet pihvin takaisin ruskan ajaksi listalle, ravintola Punaketun yrittäjä Maria Heikkilä toteaa.

Punaketun listalta on pienesti karsittu annoksia, joiden raaka-aineiden saatavuudessa on o

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä