Paikallisuutiset

Henkkeella pyritään edistämään lappilaisen kalan käyttöä ammattikeittiöillä. Aiekuvassa Kemijärven kalastajia Jarmo Palojärvi, Lauri Sillanpää ja Antti Siltala Ämmänvaarassa. Kuva: Esa Keskinen

Lappilaista kalaa ammattikeittiöille -hankkeeseen on valittu projektipäällikkö

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Projektipäällikön työaika on hankkeessa 16,5 kuukautta. Hanke vaikuttaa koko Lapin maakunnan alueella.

Määräaikaan paikkaa 15, joista kelpoisuusehdot täytti seitsemän hakijaa. Haastattatteluun kutsuttiin neljä hakijaa.

Projektipäällikkö vastaa muun muassa sidosryhmätyöskentelystä. Sidosryhminä ovat el

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä