Ihmiset 

Jonne Schutskoff, Topi Rissanen, Antti Tervo ja Oskari Ristimella työskentelevät heinäkuun ajan keskuskeittiöllä. Pakkasta tyhjennetään uuden marjasadon varalle, ja keittiöllä syntyy esimerkiksi kylmäpuristettua variksenmarjamehua. Kuva: Elina Melamies

Kesäduuni keskuskeittiöllä tarjosi nuorelle yllätyksen: ”Täällä ei hirveämmin tehdä ruokaa”

Topi Rissanen, Jonne Schutskoff, Antti Tervo ja Oskari Ristimella ovat heinäkuun ajan paikassa, jossa on eniten Sodankylän kunnan työllistämiä nuoria.

Kello kaksitoista on toisentyyppisissä ruuanvalmistuspaikoissa vielä kiireistä lounasaikaa, mutta Sodankylän keskuskeittiöllä on rauhallista. Kesätyöntekijät – Sodankylän kunnan työllistämät nuoret – puhdistavat tiloja ja ehtivät hyvin juttelemaan pestistään.

Se onkin heidän mielestään yksi kesätyöpa

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä