Kakkuleipuri Maija: ”Vuosien haaveilujen jälkeen päätin hankkia rakkaasta harrastuksesta myös ammatin”
Harriniva pyrkii Lapin suurimpien joukkoon – Uusi lumiravintola haltioineen ja hummereineen aukesi Muonion kirkonkylän kupeessa
Uudet ravitsemussuositukset kehottavat kasvipainotteiseen syömiseen, Riina Mattila neuvoo ensiaskeleet kohti kasvispitoisempaa elämää
Pelkosenniemen vuoden yrittäjä Riitta Kulju suosii paikallisia raaka-aineita – ”Tämä on uniikkia käsityötä”
”Metriäkään en ole juossut, mutta koko on pienentynyt” – Helvi Vaaraniemi lopetti ajankulusyömisen ja laittoi itsensä etusijalle
Tatu Ollila tietää, että kokkaa huomenna Budapestissa ainakin kuhaa – Muoniolainen kisaa nuorten kokkien maailmanmestaruudesta
Energiajuomat maistuvat Sodankylän nuorille - kunta kutsuu kauppiaat jäseniksi työryhmään, jonka tavoitteena on asettaa energiajuomille 18 vuoden ikäraja
Savotoiden ja uittojen naiset ‒kirja antaa äänen naisille, jotka vastasivat miehisen työyhteisön ruokahuollosta
Sodankylään avataan uusi tilausravintola alkusyksyllä – ”Uskomme, että tunnelmallinen kotaravintola kiinnostaa ihmisiä”
Eini Kivilompolo on yksi henkilöistä vaalien käytännön työn takana: ”Äänestäminen kahdessa vaalissa sujuu hyvin”
”Onko sulla Dyson vai robotti-imuri?” - Imureista tuli statussymboleja, eikä kyse ole pelkästä siivouksesta
Parhaat tulokset syntyvät yhteistyötä tehden ja toisia kuunnellen - Nämä kaksi kuntavaaliehdokasta ovat pohjoisen asialla